Op mijn website vindt u korte artikeltjes en informatie die te maken hebben met de TABAKSGESCHIEDENIS. Kies een categorie, klik en scroll. Lees eerst het AVG. Heeft u aanvullende gegevens of vragen? Klik boven in de balk op Contact. Veel leesplezier, Fred Tijmstra

  1. Gegevens van bezoekers worden niet geregistreerd. De website maakt geen gebruik van cookies of google analystics.   
  2. Berichten worden nooit op de site getoond.
  3. Indien u een bericht verstuurt komt dat terecht bij mijn persoonlijke email. Uw emailadres wordt gebruikt om te kunnen antwoorden zolang er van correspondentie sprake is. Uw naam en emailadres worden nooit aan anderen verstrekt.
  4. Op de artikelen en afbeeldingen zit copyright. Een artikel of gedeelte ervan kunt u ongevraagd gebruiken voor persoonlijk gebruik.
  5. Voor drukwerk of gebruik op internet bent u verplicht via het berichtenformulier vooraf toestemming te vragen.
  6. Mocht er, ondanks zorgvuldig onderzoek op de site een afbeelding staan waar u bewijsbaar de rechtmatige eigenaar van bent, neem dan contact met mij op.
  7. Doorlopend worden artikelen aangepast indien er nieuwe gegevens voorhanden zijn. U kunt hieraan meewerken door mij aanvullingen toe te sturen met de bron van herkomst. Stuur eerst een bericht wat de aanvulling behelst.

Wilt u op de hoogte blijven wanneer een nieuw artikel verschijnt? meld u aan via het contactformulier.